Τρόποι Πληρωμής

1. Μέθοδος Αντικαταβολής
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. 
Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας "Γενική Ταχυδρομική" για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών
Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express. 
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας σε συνεργασία με το αυτόματο σύστημα Online πληρωμών της ALPHA BANK "Alpha e-Commerce", το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις του κόσμου. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


3. Πληρωμή μέσω PayPal
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό αγορών σας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Τα στοιχεία είναι:

ALPHA BANK
Αρ.Λογαριασμού : 667002002009490
ΙΒΑΝ : GR7901406670667002002009490
Κ. ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε.

*Αν προκύψουν έξοδα για τη μεταφορά των χρημάτων, ο πελάτης επιβαρύνεται με αυτά, καθώς η εταιρεία θα πρέπει να εισπράξει το καθαρό ποσό της αξίας των αγορών.

*Αν προκύψουν έξοδα για τη μεταφορά των χρημάτων, ο πελάτης επιβαρύνεται με αυτά, καθώς η εταιρεία θα πρέπει να εισπράξει το καθαρό ποσό της αξίας των αγορών.